top of page
Tee Club - Invigning
Tee Club - Invigning

Tee Club - Invigning

Tee Club öppnar sina dörrar och vi vill fira det med er! Fredagen den 15/9 bjuder vi in tillsammans med Padelbaren till invigning och after work med god mat och aktiviteter för både vuxna och små.

Tid och plats

15 sep. 2023 17:00 – 21:00

Litteraturvägen 4, 263 34 Höganäs, Sverige

Om evenemanget

Tee Club öppnar sina dörrar och vi vill fira det med er!

Fredagen den 15/9 bjuder vi in tillsammans med Padelbaren till invigning och after work med god mat och aktiviteter för både vuxna och små. Vi håller öppet hus där du kan testa din skicklighet i vår Longest Drive och Closest to Pin-tävling och låna golfklubbor eller padelracket och bollar och prova på både golf eller padel. Men det är inte allt!

Efteråt bjuder vi in till Padelbaren för en läcker napolitansk pizzabuffé och en förfriskande dryck med vår mat- och dryckesbiljett. Allt till priset av endast 200:- per vuxen och 100:- per barn. Vi har öppet kl 17-21 och man trillar in när man vill - vill man bara komma och säga hej går det också bra .

Så bjud med vänner och familj och kom och var med på vår nyöppning som kombinerar golf, padel och god mat. Vi ser fram emot att fira med er alla! Vi kommer även ha bra erbjudanden inför kommande inomhussäsong!

Anmäl ert intresse via DM eller till info@teeclub.se.

Obs - Anmälan är ej bindande utan endast en prognos för köket att beräkna mängden mat.

Hjärtligt välkomna till ”nya Tee Club” på Litteraturvägen 4 - gamla entrén i Höganäs Padel.

Dela detta evenemang

bottom of page