top of page

Här serveras lunch, fika, middag och allt däremellan.

Sitt i vår grönskande inomhusträdgård, eller ute i solen på vårt stora trädäck bland olivträd, palmer, bougainvillea, fikon och citronträd. Kom och upplev känslan av Medelhavet, mitt i Höganäs.

Välkommen till Padelbaren.

DSC08988_e.jpg

Alá carte meny

Ons - Lör 10.00 - 21.00

Onsdag till lördag tänder vi vår vackra italienska pizzaugn. Kom och sitt bland våra citronträd  och palmer, drick ett glas vin och njut av en nygräddad äkta napolitansk pizza.

Lunchservering

Mån - Fre 11.30 - 13.30

Mixa hur du vill, ät tills det tar stopp.

Måndag och tisdag är det B.Y.O.B (Build Your Own Burger). 

Onsdag till fredag är det Pizzatime med en ändlös ström av napolitanska pizzor.

Alltid på menyn

Mån - Sön

Hos oss hittar du alltid något gott att äta eller dricka. Morgon, lunch, kväll eller mittemellan. Latte med kaka eller öl med tapas. Varma smörgåsar, fräscha sallader, smoothies, shakes och grillade högrevsburgare.

Alltid gott och trevligt.

Boka er fest och företagsevent hos oss och njut av en fantastisk lokal med härlig och avslappnad miljö, kombinerat med underbara smakupplevelser från Medelhavet.

Abonnera hela eller en del av lokalen. Ni kan vara upp till 140 personer inomhus och ännu fler på vårt 1000 kvm stora trädäck. Vi har fulla rättigheter och det mesta som behölvs inom AV-teknik. Vi kan dessutom ordna liveband, DJ, eller bara ett grymt dansgolv. Hör av dig så gör vi något riktigt bra tillsammans.

Dags för fest?

Kommande event


Vi anordnar fester och  tillställningar med jämna mellanrum. Utforska kommande event här.

Missa inget spännande

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få tips om kommande event och tillställningar.

kalender-02.jpg
bottom of page